მსუბუქი და ძალიან ნაზი ხაჭოს ზეფირი
ინგრედიენტები
ხაჭო - 400 გ
რძე - 120 მლ
ჟელატინი - 15 გ
შაქარის პუდრა - 50 გ
მომზადების წესები
დაასხით ჟელატინს თბილი რძე და გააჩერეთ 10-15 წუთი.
ათქვიფეთ ბლენდერით ხაჭო და ჭაქრის პუდრა ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
დაუმატეთ ხაჭოს მასას გაფუებული ჟელატინი და კვლავ ათქვიფეთ კარგად.
გადაასხით მიღებული მასა ფორმაში (ან ფორმებში) და მაოთავსეთ მაცივარში მინიმუმ 2 საათით.
გემრიელად მიირთვით!