იდეალური სოკოს მომზადების საიდუმლო რეცეპტი!
ინგრედიენტები
ქამა სოკო - 500 გ
თეთრი მშრალი ღვინო - 2-3 ს/კ
ნიორი 2-3 კბილი
ზეითუნის ზეთი
მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები:
დაჭერით სოკო თხლად.
გაახურეთ ტაფა, მოასხით ზეთი, ჩაყარეთ დაჭყლეტილი ნიორი და გააჩერეთ 1 წუთი ცხელ ზეთში.
შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი სოკო და მოხრაკეთ კარგად. ახლა შეგიძლიათ დაუმატოთ ღვინო და თუშეთ, სანამ ღვინო მთლიანად არ ამოშრება. მოაყარეთ მარილი. შეგიძლიათ მზა კერძს მოაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
გემრიელად მიირთვით!