თეგებით ძიება

ღუმელში მომზადებული საოცრად წვნიანი და გემრიელი კატლეტები!

ინგრედიენტები
საქონლის ხორცის ფარში - 1 კგ
თეთრი პური, ან ფუნთუშა - 5 ნაჭერი
რძე - 1 ჭიქა
ხახვი - 3 თავი
კვერცხი - 3 ცალი
ოხრახუში - 1 კონა
მდოგვი - 3 ს/კ
მარილი და წიწაკა - გემოვნებით

მომზადების წესები:
რძეში დაალბეთ პურის ნაჭრები, შემდეგ გადაუღვარეთ ზედმეტი სითხე.
ხორცის ფარშს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მდოგვი, მარილი და წიწაკა და ხელით აურიეთ.
მიღებული ფარშისგან გააკეთეთ კატლეტები, მოათავსეთ პერგამენტდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე და აცხვეთ 200-230 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა