TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
სოლუმ დეველოპმენტი
  • გამომცხვარი სპაგეტი - მარტივი და გემრიელი

    ინგრედიენტები
    სპაგეტი - 450 გ
    ხახვი - 1 თავი
    საქონლის ფარში - 450 გ
    შავი პილპილი - გემოვნებით
    ხმელი ქინძი - 1/4 ჩ/კ
    ხმელი როზმარინი - 1/4 ჩ/კ
    დაჭრილი რეჰანი - 1/2 ჩ/კ
    პარმეზანი - 1/4 ჭიქა

    Recruiters.ge ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
    დაკეპილი ნიორი - 2 კბილი
    მარილი - გემოვნებით
    ხმელი ქონდარი - 1/4 ჩ/კ
    ხმელი ორეგანო (თავშავა) - 1/4 ჩ/კ
    გახეხილი პომიდორი - 800 გ
    მოცარელა - 1 ჭიქა
    დაჭრილი ოხრახუში - მოსართავად

    მომზადების წესები
    1 წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. მოუსვით ცხიმი საშუალო ზომის საცხობ ლანგარს.
    2 მოხარშეთ სპაგეტი, გადაწურეთ და გადადგით.
    3 ამასობაში, საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და თუშეთ დარბილებამდე, დაახლოებით 5 წუთით. დაუმატეთ დაკეპილი ნიორი და თუშეთ კიდევ 1 წუთით. დაუმატეთ ფარში და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. დაუმატეთ სანელებლები: ხმელი ქინძი, ორეგანო, როზმარინი , ქონდარი და თუშეთ დაახლოებით 8 წუთით, ხორცის მოთუშვამდე. დაგროვებული ცხიმი თასში გადაწურეთ. დაუმატეთ გახეხილი პომიდორი და რეჰანი და ადუღეთ დაახლოებით 10 წუთით. საჭიროებისამებრ, დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
    4 ფარშის ნაზავი და სპაგეტი კარგად აურიეთ, გადაიტანეთ საცხობ ლანგარზე და მოაყარეთ მოცარელა და პარმეზანი. აცხვეთ ყველის დადნობამდე, დაახლოებით 20 წუთით.
    5 მორთეთ დაჭრილი ოხრახუშით და გემრიელად მიირთვით.
    438 ნახვა