თეგებით ძიება

როგორ შევინახოთ ფეიხოა ცოცხლად?

ცოცხალი ჯემი, რომელიც უამრავ ვიტამინს შეიცავს

ინგრედიენტები


ფეიხოა - 1 კგ
შაქარი - 1200 გრ

მომზადების წესები

კარგად დამწიფებული ფეიხოა გარეცხეთ, შეამშრალეთ და გახეხეთ სახეხზე ან გაატერეთ ხორცსაკეპში. მოაყარეთ შაქარი, ამოურიეთ და გააჩერეთ 3 დღე. პერიოდულად ამოურიეთ, რათა შაქარი კარგად გადნეს. ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში, დაახურეთ თავი მჭიდროდ და შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას.

წყარო:gemrielia.ge


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა