როგორ შევინახოთ ფეიხოა ცოცხლად?
ცოცხალი ჯემი, რომელიც უამრავ ვიტამინს შეიცავს
ინგრედიენტები
ფეიხოა - 1 კგ
შაქარი - 1200 გრ
მომზადების წესები
კარგად დამწიფებული ფეიხოა გარეცხეთ, შეამშრალეთ და გახეხეთ სახეხზე ან გაატერეთ ხორცსაკეპში. მოაყარეთ შაქარი, ამოურიეთ და გააჩერეთ 3 დღე. პერიოდულად ამოურიეთ, რათა შაქარი კარგად გადნეს. ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში, დაახურეთ თავი მჭიდროდ და შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას.
წყარო:gemrielia.ge