თეგებით ძიება

პომიდვრის მურაბა

ინგრედიენტები:

1 ლიმონის ცედრა

დარიჩინის ჩხირი - 1.00 ც

წყალი - 900.00 მლ

შაქარი - 3.00 კგ

პომიდორი - 3.00 კგ (გრძელი, სამურაბე)

მომზადების წესი:

პამიდორი ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში, დავასხათ მდუღარე წყალი ისე, რომ დაიფაროს.დავტოვოთ 5 წუთით და შემდეგ გადავიტანოთ ყინულიან ცივ წყალში, გავაჩეროთ ისევ 5 წუთით. შემდეგ კანი გავაცალოთ.

მოვადუღოთ სიროფი: 3 კგ შაქარი 900 მლ წყალი,1 ცალი დარიჩინის ჩხირი და 1 ცალი ლიმონის ცედრა, ეს ყველაფერიროდესაც ადუღდება, ცხელშივე ჩავაწყოთ კანგაცლილი პამიდორი. რომ გაგრილდება, დავდგათ ისევ და დაბალზე ვხარშოთ 1 საათით. შემდეგ ისევ გავაგრილოთ და ხარშვა გავაგრილოთ. ასე გავიმეორეოთ მზაობამდე. შიგადაშიგ ფრთხილად ამოვურიოთ ხის კოვზით. ცხელივე ჩავასხათ ქილებში.


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა