TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ინდაურის ხორცი ყველითა და მწვანილით
  • ინდაურის ხორცი ყველითა და მწვანილით

    ინგრედიენტები:

    წიწმატი - 1 პატარა კონა
    კარაქი - 2 ს.კ
    მწვანე ხახვი - 1 კონა
    ტკბილი წიწაკა - 2 ცალი
    ყველი - 100 გ
    სტაფილო - 1-2 ცალი

    ინდაურის ხორცი - 400 გ
    ქინძი - 1 კონა
    მარილი და წიწაკა

    მომზადების წესები:

    1 ინდაურის ხორცი მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე. 15 წუთის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ბულიონიდან და დავჭრათ.

    2 დაჭრილი ხორცი ჩავყაროთ სქელძირიან ქვაბში და კარაქში მოვშუშოთ.

    3 როდესაც შეწითლდება, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა, დავასხათ 1 ჭიქა ბულიონი და ვშუშოთ, სანამ ხორცი არ დარბილდება.

    4 შემდეგ დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, სტაფილო, მწვანე ხახვი და განვაგრძოთ შუშვა.

    5 როდესაც სტაფილო ჩარბილდება, დავუმატოთ დაჭრილი წიწაკა.

    6 ამოვურიოთ, დავაყაროთ ყველი, კიდევ ერთხელ ავურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

    რჩევა

    თუ ახალ წიწაკას გამოვიყენებთ, სტაფილოსთან ერთად დავუმატოთ ხორცს.

    gemrielia.ge
    მასალის გამოყენების პირობები
    264 ნახვა