თეგებით ძიება

ინდაურის ხორცი ყველითა და მწვანილით

ინგრედიენტები:

წიწმატი - 1 პატარა კონა
კარაქი - 2 ს.კ
მწვანე ხახვი - 1 კონა
ტკბილი წიწაკა - 2 ცალი
ყველი - 100 გ
სტაფილო - 1-2 ცალი
ინდაურის ხორცი - 400 გ
ქინძი - 1 კონა
მარილი და წიწაკა

მომზადების წესები:

1 ინდაურის ხორცი მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე. 15 წუთის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ბულიონიდან და დავჭრათ.

2 დაჭრილი ხორცი ჩავყაროთ სქელძირიან ქვაბში და კარაქში მოვშუშოთ.

3 როდესაც შეწითლდება, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა, დავასხათ 1 ჭიქა ბულიონი და ვშუშოთ, სანამ ხორცი არ დარბილდება.

4 შემდეგ დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, სტაფილო, მწვანე ხახვი და განვაგრძოთ შუშვა.

5 როდესაც სტაფილო ჩარბილდება, დავუმატოთ დაჭრილი წიწაკა.

6 ამოვურიოთ, დავაყაროთ ყველი, კიდევ ერთხელ ავურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

რჩევა

თუ ახალ წიწაკას გამოვიყენებთ, სტაფილოსთან ერთად დავუმატოთ ხორცს.

gemrielia.ge


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა