რისთვის არის სასარგებლო კომბოსტოს მწნილი?
დამწნილებული კომბოსტო პოლივიტამინების წყაროა.
ფერმენტაციის პროცესის წყალობით, მასში B12 ვიტამინის დიდი რაოდენობა წარმოიქმნება. ის ასევე შეიცავს, პანტოტენოვის მჟავას ანუ B5 ვიტამინს.
დამწნილებული კომბოსტო, მიუხედავად მასში შემავალი მარილისა, ორგანიზმის კარგი გამწმენდი საშუალებაცაა.
ამისთვის, საჭიროა, კვირაში ორი დღის განმავლობაში მხოლოდ ამ პროდუქტით იკვებოთ. შეგიძლიათ, მას მიაყოლოთ შავი პური ან ორცხობილა.