თეგებით ძიება
03. 12. 2019 News-ები

აი, რატომ უნდა დაასველოთ თხილი მოხმარებამდე-ამას ვერც კი იფიქრებდით!

ცოტამ თუ იცის, რომ მშრალი თხილი შეიცავს ფერმენტების ინჰიბიტორებს-სპეციალურ ნივთიერებას, რომელიც ანელებს გადამუშავების პროცესს. ყველა აქტიური ნივთიერება ,,იღვიძებს“ თხილის სველ გარემოში მოთავსებისას. ყურადღებით გაეცანით ინფორმაციას და გაითვალისწინეთ!

თხილის სასარგებლო თვისებები


ყველა სახეობის თხილს გააჩნია რიგი სასარგებლო თვისებები ორგანიზმისთვის: ის აუმჯობესებს ტვინის ფუნქციონირებას, ხელს უწყობს გულის გამძლეობას და გამოდევნის ქოლესტერინს. თუმცა, თხილის მოხმარებისას სიფრთხილის ნორმები უნდა დაიცვათ, ნებისმიერი სასარგებლო პროდუქტის დიდი რაოდნეობით მიღება ორგანიზმისთის მომწამვლელი შხამივით არის. იდეალური დღიური დოზა- ერთი მუჭა თხილია.

ყველა თხილი განსაკუთრებულია (თხილისებრთა ოჯახის წამრომადგენლები), აუცილებელია იცოდეთ ისიც, თუ რამდენი ხანი უნდა ჩაალბოთ სითხეში მოხმარებამდე.


კაკალი-8 საათით

ნუში- 12 საათით

მაკადამიას კაკალი-4 საათით

კედრის თხილი-8 საათით

თხილი-8 საათით

მიწისთხილი-1-2 საათით


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა