თეგებით ძიება

TasteAtlas შოთის პურის შესახებ წერს

მსოფლიო კულინარიის ონლაინ გიდმა TasteAtlas ფეისბუკის საკუთარ გვერდზე თონეში ქართული ტრადიციული პურის ცხობის ამსახველი ფოტო და შოთის პურის შესახებ ინფორმაცია განათავსა.

შეიძლება იყოს 5 people გამოსახულება

ფოტოს თანმხლებ ტექსტში ვკითხულობთ, რომ შოთის პური ფქვილისგან, წყლისგან, მარილისა და საფუვრისგან მზადდება და ის მრგვალი ფორმის ღუმელში – თონეში ოქროსფერ შეფერილობამდე ცხვება.

 TasteAtlas აღნიშნავს, რომ მართალია, საქართველოში შოთის პურს ყოველდღიურადაც მიირთმევენ, თუმცა მას სუფრაზე საპატიო ადგილი უფრო განსაკუთრებულ დღესასწაულებზე – აღდგომაზე, შობასა და დაბადების დღეზე უკავია.


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა